Over deze nieuwsbrief

Als je geïnteresseerd bent in mensverbetering, biotech en andere technologieën die invloed hebben op ons lichaam, identiteit, de maatschappij en de planeet - dan is deze nieuwsbrief voor jou.

Toekomstbeelden is een maandelijkse nieuwsbrief met toekomstscenario’s, het laatste nieuws over mensverbetering en andere technologieën en deep dives in allerlei onderwerpen die de toekomst van de mens bespreken. Plus een vleugje sciencefiction en popcultuur.

Mis geen updates! Schrijf je gratis in en ontvang iedere editie automatisch in je inbox.

Schrijf je gratis in om nieuwe edities automatisch te ontvangen.

Over de auteur - Peter Joosten MSc.

Futurist, biohacker en keynote spreker Peter Joosten MSc. geeft lezingen, webinars en workshops over mensverbetering en de impact daarvan op de mensheid, maatschappij en de planeet.

Naast spreker is hij auteur van de boeken Biohacking (2018) and Supermens (2020), podcastmaker en gastdocent bij de TU Eindhoven.

In deze nieuwsletter deelt hij zijn kennis en inzichten over ontwikkelingen op het gebied van mensverbetering, schrijft toekomstscenario’s om de toekomst te verbeelden en deelt interessante boeken, series, films en andere media.

Subscribe to Toekomstbeelden

Verhalen en het laatste nieuws over toekomst & technologie.

People

Peter Joosten

Human enhancement, augmentation, biohacking and transhumanism blog, videos, webinars & keynotes. By Peter Joosten MSc. | Site: https://peterjoosten.org